Vilka miljöfördelar finns i välskötta kyl & värmesystem?

En stor del av husets energianvändning går till uppvärmning. Genom att se till att drift, funktion och effektivitet är bra, både för enskilda delar och för systemet som helhet, kan du spara både energi och miljö.

Varje vattenburet värme- och kylsystem är unikt till sin kemiska och fysikaliska sammansättning. Vattenbehandlingen måste därför alltid anpassas för att fungera fullt ut. En grundlig vattenanalys är det första steget. Kombination av flera olika medel som kompletterar varandra garanterar att vattenbehandlingen blir den bästa.

Med rengöringen uppnås en förbättrad verkningsgrad i systemet vilket ger en effektivare värmeavgivning och därmed en miljövinst. Att dettta också medför lägre energikostnader får ses som en bonus!

Kan vi hjälpa dig?

Vi har lång erfarenhet av skräddarsydda lösningar för rent vatten i kyl- och värmesystem till industrier, fastighetsbolag och BRF:er.

Vårt koncept bygger på en beprövad metodik som utgår från faktiska data inhämtade från mätning och analys. På det kan vi ge ett åtgärdsförslag och kan även hjälpa med produkter, genomförande, service och underhåll.

Med våra lösningar får du förlängd livslängd, lägre energiförbrukning och minskat underhåll.

Kan vi hjälpa dig?

Denna webbplats använder Cookies för en bättre upplevelse, genom att använda den accepterar du det.  Vår integritetspolicy