010-330 50 20

"Storstädaren" - Hyr den och rengör ert systemvatten

Är systemet mycket smutsigt rekommenderar vi att du kopplar in Storstädaren en tid för att rengöra systemet effektivt.

Storstädaren

Storstädaren – Gör en punktinsats

Anledningen till att ditt värme/kylsystem är smutsigt är främst för att det rostar invändigt.

Rosten kan sätta igen termostater eller smutsa ner värmeväxlaren vilket försämrar energieffektiviteten. Systemets livslängd förkortas och kräver onödigt mycket underhåll.

Är systemet mycket smutsigt rekommenderar vi att du kopplar in Storstädaren en tid för att rengöra systemet effektivt. Storstädaren tar bort alla partiklar ner till 1my (1/100 dels hårstrå).

Därefter kan andra åtgärder behövas för att upprätthålla ett rent systemvatten tex Elector vattenbehandling som minimerar syrehalten, höjer pH-värdet och samlar smuts. Installeras tillsammans med rostfritt partikelfilter och magnetitfilter.

Ladda ner produktblad: 03-23_SE_Datablad_magnetic_HWF-1-Storstadaren.pdf

Hyr Storstädaren för ett snabbt resultat!

Storstädaren finns för uthyrning.

Den är enkel att koppla in och stänger av sig själv när den är full så man får en indikering om det finns mer smuts kvar i systemet. 

Under en behandling är det vanligt att man får flera filterkassetter helt fulla med smuts, beläggningar och partiklar. I ett projekt fick man fyra helt svarta partikelfilter. 

Självklart bidrar ett renare systemvatten till en stabilare drift, mindre underhåll och klagomål.

Storstädaren med Purofill behandling

Kan vi hjälpa dig?

Denna webbplats använder Cookies för en bättre upplevelse, genom att använda den accepterar du det.  Vår integritetspolicy