010-330 50 20

Nu stärker vi teamet i Uppsala & Västerås

feb 3, 2023

Nu stärker vi teamet i Gävle, Uppsala och Västerås med en ny säljare i regionen. Vi säger varmt välkommen i teamet till Robert Jacobsson!

Robert har en bakgrund från tillverkande industri, konstruktion och automation. Hans höga tekniska kompetens kommer göra det möjligt för honom att förstå våra kunders behov och hitta lösningar som förbättrar driftsekonomi och underhållsbehov på värme & kylsystem. Han har också drivit företag under många år och har en god förståelse för kundnöjdhet och hög servicenivå vilket ju är kärnvärden för Svensk Vattenbehandling.

Varmt välkommen Robert Jacobsson!

Du når Robert på 079-347 00 94 eller robert.jacobsson@svenskvattenbehandling.se

Svensk Vattenbehandling AB bedriver sin verksamhet i hela Sverige. I höstas förstärkte vi i Stockholmsregionen och nu tar vi det logiska steget med en starkare närvaro på plats norr om Stockholm med bas i Uppsala. 

Nyhetsarkiv

Kan vi hjälpa dig?