010-330 50 20

Expansion i Stockholm

sep 15, 2022

Med flera genomförda projekt med vattenbehandling av värmesystem & kylsystem i Stockholm har nu tiden kommit att förstärka med ytterligare en resurs på plats.

Vi säger varmt välkommen i teamet till Pontus Estelle! Pontus har en gedigen bakgrund från fastighetsbranschen med fokus på projektsamordning och projektledning vilket kommer vara en stor fördel för att kunna förstå våra kunders behov och hitta lösningar som förbättrar driftsekonomi och underhållsbehov på värme & kylsystem.

Varmt välkommen Pontus Estelle, ny representant i Stockholmsregionen!

Du når Pontus på 010-330 50 25 eller pontus.estelle@svenskvattenbehandling.se

Svensk Vattenbehandling AB bedriver sin verksamhet i hela Sverige och har i många år haft lokal representation i södra och västra Sverige, nu tar vi det logiska steget med en starkare närvaro på plats i Stockholm / Mälardalen.

Nyhetsarkiv

Kan vi hjälpa dig?