010-330 50 20

Härligt, vi har fått en kvalitetsstämpel från Sunda Hus

mar 10, 2022

Härligt, vår lösning för elektrokemisk vattenbehandling fick ett B, det näst högsta betyget på en femgradig skala avseende miljöpåverkan. Det visar att vårt miljöfokus är seriöst och väldokumenterat.

Redan när vi skickade in underlagen för bedömning till Sunda Hus hade vi på känn att vi skulle få ett gott omdöme eftersom Electorn är gediget byggd, utprovad och har en låg miljöpåverkan. Därför var det extra roligt att vi fick ett så bra omdöme från Sundahus, näst högsta betyget man kan få.

Läs mer om rapporten och bedömningen av Sunda hus här.

Vd Leno Stenfeldt kommenterar resultatet: Jag och vi alla på Svensk Vattenbehandling AB är stolta över bedömningen som visar att vår ambition att bidra till en lägre miljöpåverkan ger resultat. Härligt med ett så fint erkännande av Sunda Hus, det ger motivation att fortsätta arbetet att förbättra värme- & kylsystemen för fastighetsägare, industrier och BRF:er.

Nyhetsarkiv

Kan vi hjälpa dig?